Onsdagsuppdatering - Nya ponnysar

Hejsan!

Det är dags igen! Dags att avslöja den senaste nya hästrasen som anlänt till Jorvik: Chincoteague-ponnyn!
 
Vi välkomnar den nya hästrasen: Chincoteagueponny!

Den här ovanliga ponnyn har en mystisk och tragisk historia bakom sig. Den kommer från ön Assateague i delstaten Maryland i U.S.A där den levt och utvecklats i frihet under många generationer. Hur hästarna kom dit från första början är det ingen som vet, men en teori är att de är ättlingar till hästar från en spansk galleon som sjönk utanför ön på 1500-talet.

Livet på ön har varit svårt och tufft. Dåligt bete, inavel och svåra stormar har nästan utrotat den lilla populationen. Korsningar med Shetlands- och Welshponnyer har stärkt rasen och insatser från allmänheten, särskilt den lokala brandkåren, har gjort Chincoteaguen stark och livskraftig igen.

THästarna lever fortfarande vilda på sin ö, men en gång om året samlas hästarna ihop och några få utvalda unghästar auktioneras ut. Intäkterna går till att sköta och beskydda den lilla hjorden. 

Det tog självklart inte lång tid innan Chincoteaguen kom till det hästälskande Jorvik där den härdiga, intelligenta och lättränade hästen är mycket omtyckt.

Tre nya vackra Chincoteagueponnyer finns nu i Valedale!

Ny hästutrustning i gallerian!
Ny hästrutrustning går nu att hitta till försäljning i Jorvik Citys gallaria! Hoppa på bussen och kolla in allt nytt själv!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har satt upp sin marknad i Fort Pinta och hoppas du vill komma förbi och säga hej!

Ny tillfällig e-postadress: ENDAST DENNA VECKA
I en veckas tid öppnar vi en särskild e-postadress som ni kan skriva till för att rapportera in problem som ni har med att starta Star Stable ifrån launchern. Detta kommer hjälpa oss att identifiera och fixa problem! I ditt mail till launcher@starstable.com, skriv med så mycket information som möjligt och glöm inte bort att berätta vilken dator du använder och vilket operativsystem datorn har – tack för all hjälp!

Observera: Detta ÄR INTE en vanlig e-postadress för kundservice-ärenden. Du kommer inte få svar. Skriv bara till denna adress om du har problem att starta spelet med launchern. Övriga kundservice-ärenden kommer förbises.

UPPDATERING: Fixar problemen!
Som ni kanske sett nyligen på vår Facebooksida eller vår Instagram så håller vi just nu på att förstärka vårt kundservice-gäng här i Stockholm så att vi kan hjälpa er att lösa de problem ni har med spelet. Helt nya medarbetare hjälper nu till att granska era meddelanden och fixa problemen som dyker upp.

Ett de vanligaste meddelandena vi sett från er sida på senaste tiden är att en del tävlingar har försvunnit från spelet, men vi kan nu glatt meddela att de bör vara tillbaka efter dagens uppdatering. Vi beklagar att ni inte kunnat göra alla tävlingar så som ni brukar men förhoppningsvis kan ni vara tillbaka i sadeln redan efter dagens uppdatering!

Rid och kolla in de nya Chincoteague-ponnyerna!

Ha en bra vecka!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: