Onsdagsuppdatering - Alla hjärtans dag

Hejsan!

Känner du av Alla hjärtans dag-känslorna som sprider sig runtom Jorvik? Gör dig i så fall redo för en uppdatering fullspäckad med skoj och med tre vackra nya hästar att bli förälskade i!
 
Glad Alla Hjärtans Dag önskar Star Stable!

Alla Hjärtans Dag-uppdrag: Dubbelt så kul!
För att fira Alla hjärtans dag och visa hur mycket vi tycker om er, har vi satt upp inte bara en utan TVÅ helt nya uppdragskedjor där du får hjälpa två av de bosatta på ön som båda råkat ta på sig alldeles för mycket jobb nu inför Alla hjärtans dag...

Catherines Kafékatastrof
Kaféägaren Catherine älskar Alla hjärtans dag. Så mycket att hon varit aningen överambitiös i hur hon ska dekorera kafét... Och menyn... Och alla bakverk... Det är nog bäst att du rider över till Jarlaheim och tar reda på hur du kan hjälpa henne innan hon tappar kontrollen helt och hållet!

Efter att du hjälpt Catherine att samla ihop alla ingridienser (och hennes vett igen) kommer du för en begränsad tid kunna köpa Alla hjärtans dag-bakelser från kafét, som du så snällt hjälpt till att förbereda. Mums!

Donalds Dilemma
Catherine är inte den enda som verkar ha tagit sig vatten över hvudet inför årets Alla hjärtans dag-firande. Skräddaren Donald i Silverglade har tagit emot alldeles för många beställnigar då han nu inser att han inte har material nog att slutföra dem. Han behöver ull men vart har Landons favoritfår tagit vägen? Han behöver färga ullen med en speciell färg men vem kan tillverka den rätta färgen?

Donald behöver verkligen hjälp, och kanhända har han en riktigt söt belöning åt dig om du hjälper till. Det kommer verligen bli en fin överraskning!

För att kunna hjälpa Donald måste du tidigare ha gjort uppdraget där du får hjälpa Baronessan att lista ut vem som försökt förstöra hennes vindruvor. För att få den coola överraskningen måste du ha avslutat det dagliga uppdraget hos Landon då du hämtar ull till Donald.

Älskar att shoppa!
Visst älskar vi alla att shoppa? När kärleken ligger i luften är det dags att kolla in de nya coola Alla hjärtans dag-butikerna som slagit upp runtom hela Jorvik. Kolla in vad de har att erbjuda...

Några nya butiker som säljer hö, klementiner, morötter och andra nödvändigheter håller också på att öppna upp på nya platser runtom ön! Nu behöver inte inte färdas lika långt för att köpa dessa vanliga varor!

En, Två, Tre nya hästar!
På Vingården står nu helt nya Morab- och Morgan-hästar i vackra färger och i Valedalestallet har en helt ny Selle Francais bosatt sig! Så rid runt och spana in dessa nya skönheter, kanske blir någon av dem din nya kärlek!
 
Förälska dig i de nya vackra hästarna!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand ser fram emot ett besök från dig då de slagit sig ner vid Västkobbens fiskeby där de nu öppnat upp sin marknad!

Phew! Det där var en himla massa nyheter! Hoppas ni får skoj med denna fullspäckade uppdatering!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: