Onsdagsuppdatering - 2015 is coming

 Hejsan!

Snart är det dags att börja nedräkningen: Det nya året närmar sig vilket innebär mer firande! Och bästa sättet att fira något är självklart med FYRVERKERIER!

De flesta människorna runtom i världen gillar att starta det nya året med en stor smäll och Jorvikborna håller med. Faktum är att vi ser så mycket fram emot allt häftigt som kommer hända under 2015 att vi bestämt att det bästa sättet att fira nyåret är med FYRVERKERIER FÖR ALLA!

Samla ihop dina vänner och se om ni kan skapa en färgsprakande show!
Lys upp nyårshimlen med vackra fyrverkerier!

Låt himlen fyllas av vackra och glittriga färger medan du säger hejdå till 2014 och välkomnar det nya året tillsammans med alla i Star Stable-gänget!
Fyrverkerier hittar du i nyårsbutikerna och denna nyårsuppdatering kommer endast stanna i en vecka!

Nyårsmode!
Det är roligt att klä upp sig till Nyår. Fira det nya året i en riktigt snygg ny klänning som du hittar i nyårsbutikerna runtom Jorvik. Kom festlig till festen!

Juluppdrag
Vi kan meddela att julen stannar i Jorvik ända fram till den 14:e januari! Det betyder att du har hela två veckor kvar av juluppdrag att ta dig an! Nästan så man önskade att julen varade året om...
Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand vill inte missa alla fina nyårfyrverkerier så de tar det lite lugnt och stannar en stund till. Du hittar dem alltså i Fort Pinta även denna vecka!

Hela Star Stable-gänget vill tacka för att ni gjort 2014 helt fantastiskt. Ni är de bästa spelarna som finns! Låt oss göra 2015 ännu mer underbart tillsammans!

Gott Nytt År!
önskar Star Stable-gänget

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: