Onsdagsuppdatering - Mer fjordingar

Hej och välkommen till veckans uppdatering!

Helt nya Fjordingar!
Kallterna har valt att visa upp ytterligare några av sina värdefulla fjordhästar. De säger sig ha tre helt nya färger att erbjuda och de önskar att du ville ta dig en titt på dem! Här nedan kan du se en liten tjuvkik på de vackra hästarna innan du själv rider ut till Den gömda dinosauriens dal för att kolla in dem närmare...
 
Nya fjordhästar i vackra färger finns nu hos Kallterna i Dinodalen

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har nu öppnat upp i Silverglade och de har laddat upp med fyra helt nya och stilfulla schabrak till försäljning. Rid över till dem och säg hej!

Sista chansen för juluppdragen
Efter en extra lång tid av julfirande i spelet är det snart dags att säga adjö till festligheterna. I ytterligare en veckas tid finns det möjlighet att ta del av allt julkul runtom Jorvik!

På tal om vinter...
Meteorologerna i Jorvik berättar att att snön verkar ligga kvar ett litet tag till på ön, men att den relativt snart kommer börja smälta bort. Så kanske är det dags att ta några sista snygga selfies i snön och utnyttja tiden i vinterkylan på bästa sätt!

Ändringar rörande arkeologin
Professor Jura och andra arkeologiexperter runtom Jorvik har beslutat att uppmärksamma era ansträngningar inom arkeologi mer! Detta innebär att antalet objekt som behövs för att bytas mot en belöning har reducerats. Kolla in de nya antalen här:

Gammalt guldmynt: tidigare 15, men nu endast 4
Liten staty
: tidigare 20, men nu endast 5
Mobiltelefon
: tidigare 30, men nu endast 7
Action-figur
: tidigare 10, men nu endast 3

Glatt byte!

Ha en fin vecka!
Star Stable-gänget

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: