Onsdagsuppdatering - Mer alla hjärtans dag skoj

Hej och välkommen till veckans uppdatering!

Alla Hjärtans Dag fortsätter!
Vi kan avslöja att allt Alla hjärtans dag-skoj från förra veckan även finns kvar denna vecka! Skräddaren Donald och kaféägaren Catherine behöver fortfarande din hjälp, och alla roliga dagliga uppdrag med ullen, färgerna m.m. finns fortfarande tillgängliga. Ha så kul!

Extra Alla hjärtans dag-skoj!
Trots att ni kommer ha fullt upp med alla uppdrag från förra veckan, har vi valt att hämta tillbaka några favorituppdrag från förra året, men med helt nya belöningar! Alla hjärtans dag-breven har försvunnit och du måste ge Derek all hjälp du kan så att han får tillbaka alla sina leveranser.
 
Derek behöver din hjälp!

Ny utrustning & söta teddybjörnar!
Helt ny utrustning till din häst finns nu till salu i Silvergladebyn, så varför inte rida förbi och kolla in allt nytt när du ändå är på väg för att hjälpa Derek? Teddybjörnarna från förra veckans uppdrag med Donald finns nu att köpa i Alla hjärtans dag-affärerna! Skaffa dig själv en söt liten kompis som håller dig sällskap i sadelväskan!

Glöm inte bort att lägga till oss på Snapchat: StarStableSnap är värt användarnamn och vi håller på att förbereda en jättecool tjuvkik som kommer senare i veckan!

Ha en bra vecka!
önskar Star Stable-gänget

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: