Onsdagsuppdatering - Geocaching

Hejsan och välkommen till veckans uppdatering!

Först vill vi tackar för ert fina tålamod medan vi arbetat lite bakom kulisserna med all möjligt idag: ni är helt klart bäst!

Nyfiken på Geocaching?
Har du någonsin prövat på geocaching? Det är en blandning av orientering och skattjakt och Andy i Firgrove har bestämt sig för att denna roliga aktivitet ska komma till Jorvik!
 
Hjälp Andy att sätta upp sin geocatching-tävling i Firgrove! 

Han kommer behöva din hjälp för att få allt på plats till sin geocatching-tävling, så rid fort över till Firgrove och se vad som är på gång där! Kanske finns det till och med en fin belöning att hämta?!

Du måste tidigare ha gjort uppdraget då man hjälper Mrs Packard att göra en tårta till Andy, Du behöver även ha prövat Gyllenbladsstallets tävling någon gång tidigare

Mer tokigheter med Jack Goldspur!
Det verkar som Jack fortfarande behöver lite av din hjälp. Han är inte alltid så smart som man kanske hoppas så ha lite tålamod med honom!

Jackor & Jumprar!
Helt nya kläder har kommit till Jarlens gömma som ligger intill Jorvikstallets arena, bland annat hittar du vackra jackor med dubbelknäppning och en mysig stickad tröja. Rid dit och ta dig en närmare titt!

Hästmarknaden
Eddie & Ferdinand har stannat upp i Västkobbens fiskeby och påbörjar nu arbetet med att sätta upp sin marknad!

Åter igen tack för att ni väntat tålmodigt under dagens aningen längre uppdatering, och ha så kul nu med all geocaching!

Ha en fin vecka!
Star Stable-gänget

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: