Onsdagsuppdatering - Serverdamp & tomten

Hejsan!

Nu när ni hunnit öppna upp tredje luckan på era julkalendrar, är det väl på tiden att vi får Jorvik i julstämning!

Julförberedelser!
Jultomten har redan anlänt till Jorvik för att föbereda inför den mest hektiska perioden på året! Det är ett krävande jobb att försöka lista ut hur alla julklappar ska delas ut till alla snälla flickor och pojkar...

Medan han väntar på att du ska komma och besöka honom på torget i Jarlaheim, sitter han och ser över alla fina önskelistor han fått....men glöm inte bort Rådsmannen i Silvergladebyn! Han behöver också din hjälp så rid över dit efter att du sagt hej till Jultomten!
 
 Dags för julkul i Jorvik!

Några av juluppdragen kommer ge belöningar i form av ”Julönksningar”, som du kan ge till Jultomten i utbyte mot julklappar. Andra belöningar från juluppdragen kommer i form av ”Julfragment”, och du behöver tre fragment för att byta till dig en Julönskning.

Julklapparna som du får av tomten i utbyte mot julönskningar ges slumpvis från hans julklappssäck, så det finns en chans att du kan få samma julklapp flera gånger. För att få tillgång till juluppdragen måste du vara Star Rider och ha nått level 5.

Såhär går det till:

♥ Tre julfragment kan bytas mot en julönskning
♥ En julönksning kan bytas hos tomten mot en slumpvis julklapp
♥ För att byta julfragment till julönskningar, eller julönksningar mot julklappar så måste du ha fragmenten eller önskningarna i din ryggsäck
♥ Du måste vara Star Rider och ha spelat tillräckligt långt för att kunna ta dig till Jarlaheim

Och här är ytterligare några intressanta höjdpunkter inför julen i Jorvik:

♥ Meteorologerna vet fortfarande inte riktigt när snön kommer...
 Det finns runt 120 juluppdrag att slutföra!
 Du kan få XP från att göra juluppdrag!
♥ Det finns helt nya jul-belöningar att ta del av plus att förra årets belöningar som gör comeback! Det innebär att det finns över60 belöningar!
♥ Massor av tillfällen till härlig jul-shopping!
Om du har kvar önskningar och fragment från förra året så är de användbara även i år!
...plus mycker mer!

Nya uppdrag i Dinodalen!
Som om julen inte är intressant nog, så händer det massor i Den gömda dinosauriens dal! Om du tidigare hjälpt till att bygga upp Nic Stonegrounds läger så kommer du märka att nya och spännande saker pågär där, samt att en särskilt klok ingenjör har kommit på en genialisk plan för att bota dem bland oss som lyckats bli träffad av blixten flera gånger i huvudet..!

Arkeologi!
Den gömda dinosauriens dal är fylld med gamla reliker och otroliga arkeologiska fynd bara väntar på att bli uppgrävda ur jorden, men för att bli en riktig arkeolog behövs övning och erfarenhet. Som tur är finns det redan någon vid Nic Stonegrounds läger som bara väntar på att få ge dig en snabb grundkurs! Problemet är bara det att personens minne inte riktigt längre är vad det brukade vara. Det kanske är här som Ingenjörens utomordentligt listiga plan kommer till användning?

Det är dags för dig att lära dig hemligheterna och magin bakom arkeologi! En helt ny funktion i spelet som ger dig förmågan att gräva upp reliker och artefakter och så småningom byta dem mot exklusiva föremål som t.ex. kläder och utrusning.

När du lärt dig grunderna så inser du att arkeologi är något du kan göra frivilligt för att få tag på extra coola föremål, men oroa dig inte: arkeologi är inte ett krav för att ta dig vidare i spelet.

Nya kläder!

Folke har tagit inspiration från Kallterna och lagrat upp sin butik med fler lyxiga varor, bland annat en vacker tjock tröja med Kallter-mönster samt byxor med (fusk!)-pälskant för att hålla fötterna extra varma!

Som avslutning på denna nyhetsuppdaterig berättar vi att Eddie och Ferdinand har packat ihop sin marknad och är ute och rör sig på vägarna igen!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: