Onsdagsuppdatering - Jorvik Mode vecka

Hej och välkommen till veckans absolut fantastiska uppdatering!

Jorviks modevecka
New York, London, Paris, Milan, Jorvik! Alla världens modehuvudstäder har fått en egen modevecka och nu är det dags för en hel vecka med supereleganta och moderiktiga arrangemang att ta plats i Jorvik Citys galleria!
 
Modeveckan har kommit till Jorvik!

Självklart vill du ta del av de häftiga modeshowerna men dörrvakterna verkar tyvärr ha andra planer... Du måste utföra en del uppgifter och till och med få tag på ett falskt ID för att komma in i den hemliga modevärlden, som gömmer sig bakom dörrarna till en helt ny mässhall! Mässhallen är öppen under modeveckan och du kan utforska det nya utrymmet så mycket du vill innan dörrarna åter slås igen fram till nästa stora evenemang!

Var är Raptor?
Han är på modeveckan såklart! På önskemål från fansen är han tillbaka för att inviga de fantastiska modeshowerna med ett supercoolt framträdande där han framför sin senaste (och enda) låt 'Hey Yo'!
 
 Hey, Raptor är tillbaka, yo!

Modepolisen!
Modepolisen har en hög närvaro vid Jorviks modevecka och de håller ögonen öppna för eventuella modebrott! De elegant klädda befälen behöver din hjälp för att lösa ett allvarligt mysterium...
 
Se till att hålla dig på god fot med modepolisen...

Nya kläder
Självklart finns det massor av nya kollektioner under Modeveckan! Kolla in alla nya erbjudanden i gallerian!

Tobbe Larsson
Detta är sista veckan du har chans att memorera all information från Tobbe Larsson vid Steves gård, så besök honom på en gång! Vi lovar att ni kommer vilja minnas informationen framöver!

Billigare transport
Vi har gjort det ännu billigare att färdas runtom Jorvik! Tidigare kostade det 100 Jorvik Shillings eller 5 Star Coins för att åka med hästtransporten men från och med idag har priset sjunkit till 25 Jorvik Shillings eller 2 Star Coins! Trevlig resa!

Ögon
Valde du den blå ögonfärgen när du skapade din karaktär, men insåg till din förskräckelse att de var gråa väl inne i spelet? Vi har nu ordnat detta så att den färg du valde från början stämmer överrens med vad som syns i spelet!

Sminkuppdatering!
I några veckor framöver kommer vi göra lite arbete bakom kulisserna när det gäller sminksystemet i Star Stable. Vi vill informera er om detta då några saker kan komma att se lite lustiga ut en stund! Alla plagg som du bär på händerna och som inte helt täcker fingrarna kommer – för en liten stund – inte visa nagellack och fingrarna kommer visas som aningen gråa.

Detta är endast tillfälligt och när vi har gjort klart alla uppdateringar som hör till sminksystemet, så kommer nagellacket och färgen på fingrarna komma tillbaka!

Om detta stör dig så råder vi att tillfälligt byta till andra vantar som täcker fingrarna!

Det fönster som visas för sminkval kommer numera att visa upp sminken på gråa ansikten istället för att använda en särskild hudton; detta för att göra det tydligare att se skillnaden på olika sminkstilar innan du köper dem!

Ni frågade, så vi lyssnade!
Som ni vet så försöker vi svara på så många av era frågor samt fixa så många av problemen i spelet som möjligt, och vi är mycket tacksamma för alla era rapporter till vår tillfälliga e-postadress för spelrelaterade problem. Vi tror ni kommer gilla veckans fix:

SERVERBYTE!
Äntligen! Funktionen för att byta server inom din region är nu tillbaka på hemsidan. Om du inte ser några alternativ för serverbyte när du går till fliken på hemsidan så beror det på attt det inte finns några andra servrar inom din region eller att de övriga servrarna är fulla. Observera att vår Kundservice inte kan hjälpa till att byta server utan man får försöka byta server igen vid ett senare tillfälle och hoppas att det finns plats att byta då...

Vänligen ha lite tålamod med funktionen för att byta server: denna uppdaterade version är mycket ny och det finns risk för att problem kan uppstå de första dagarna, så kom ihåg att ta det lite lugnt om det inte fungerar första gången.

Ha en fantastisk kul modevecka!
Star Stable-gänget
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: